Latinské knihy - Libri Latini

Vydáno dne 26.11.2010

V novém e-shopu Libri Latini najdete latinské knihy, učebnice, slovníky, mluvnice a další pomůcky k výuce latinského jazyka. Všechno na jednom místě.



Latinské knihy - Libri Latini

Po dlouhém váhání jsem se rozhodla představit vám nový e-shop, Libri Latini. Vznikl z mého velkého zájmu hromadit latinské učebnice, které se vydávají spíše výjimečně a obvykle jen ve velmi malém nákladu. Často se tak na krátkou dobu objeví na trhu zajímavá kniha, aby po několika málo letech navždy zmizela.

Libri Latini nabízejí:

- latinské učebnice vydané v Čechách a v zahraničí
- latinsky psanou literaturu
- latinské překlady moderní literatury
- slovníky a encyklopedie
- pomůcky k výuce latiny
- CD a DVD k výuce latiny
- kromě toho také knihy s historickou tematikou

Všechny knihy jsou k dispozici se slevou 7% oproti běžným obchodům. Pro registrované uživatele našeho webu www.latina-zdarma.cz navíc dalších 5% slevy. K jejímu získání je nutné uvést do objednávky ID číslo, které vám bylo na našem webu přiděleno. Najdete ho nahoře v adrese, pokud otevřete svůj profil.

Věřím, že v e-shopu Libri Latini najdete vše, co k výuce latiny budete potřebovat. Díky spolupráci s www.englishbooks.cz můžeme nabídnout také veškerou literaturu týkající se latiny a její výuky vydávané ve Velké Británii. V nabídce se objeví do konce kalendářního roku. Ve spolupráci s Pražským latinským kroužkem pak nabízíme latinské učebnice vydávané v Itálii.

 

Přepis bublinkové nápovědy: