Anketa

Vydáno dne 18.12.2008

Protože spolu s Vánocemi přichází také prvních 6 měsíců existence latinských stránek, zajímalo by mě, jak je vidí ti, pro které je zpracovávám.



ANKETA

Dobrý den všem, předpokládám, že během vánočních svátků budete mít všichni více volného času, a proto se na vás obracím s prosbou, abyste svými postřehy a nápady pomohli vylepšit naše webové stránky. Napište prosím, co byste chtěli na našich stránkách nalézt, jaký "typ" latiny preferujete - lékařskou, klasickou, moderní, historickou, zda-li byste uvítali více cvičení, nebo více výkladů anebo vám chybějí texty k překládání. Kdo nerad píše, může odpovědět např. na následující otázky:

1. Který "typ" latiny upřednostňujete: (lékařskou, klasickou, středověkou, moderní, ...)

2. Jaký druh testu vám nejvíce vyhovuje (vybírání z několika možností, doplňování)

3. Co na stránkách zatím marně hledáte?

4. Chtěli byste mi něco vzkázat, poradit či máte nějaký nápad?

5. Jste v latině začátečníci, nebo spíš pokročilí?

6. Kde se latinu učíte? Na odborné střední škole, gymnáziu, vysoké škole?

Latina funguje díky Markovi Vítovi a Petrovi Hudíkovi z Help For English, kteří umožnili využívat jejich webové prostředí, poskytli technologie, programy, obrázky a veškeré zázemí. Velmi jim za to děkuji, protože bez jejich vstřícnosti by Latina určitě nevznikla. Obracím se také na vás, chcete-li se stát součástí webových stránek www.latina-zdarma.cz, neváhejte a ozvěte se. Hledám také ilustrátory, kteří by chtěli texty i cvičení doplnit o obrázky nebo nákresy. Všem vám mohu slíbit, že cvičení i výkladů bude přibývat a jakmile se podaří spustit Slovník, přibude i procvičování slovíček z jednotlivých učebnic.

Svoje postřehy nebo odpovědi na otázky posílejte "vnitřní" poštou, tj. kliknete na ikonku tužky dole na liště autora. Dárečky prozatím nerozdávám, ale časem určitě dojde i na ně. Tak pište, ať vím, do čeho se mám po novém roce pustit nejdřív.

 

Přepis bublinkové nápovědy: