Soutěž před koncem školního roku

Vydáno dne 15.06.2010

Ve škole už většina z vás nemá pořádně co na práci, proto jsem pro vás připravila soutěž o dvojDVD.



Soutěž s www.latina-zdarma.cz

16.6. 2010 - 4.7.2010

 

Před koncem školního roku mám pro vás jednu rychlovku. A o co se bude soutěžit?

Ve hře je dvojDVD divadelního spolku LVPA s hrou Parva rubra cuculla. DVD je celé v latině a je opatřeno titulky - českými, latinskými a řeckými, bonusovým materiálem a fotogalerií. Slovní zásoba není obtížná, určitě přidáme článek se slovíčky. DVD je určeno mírně pokročilým latinářům, je vhodné také ke zpestření výuky a hlavně, užijete si s Parvou rubrou cucullou spoustu legrace.

Parva rubra cuculla 

 

 

A jak můžete získat tohle zajímavé DVD?

- vytvořte ilustrovanou slovníkovou stránku - jak si ji představuji: použijte vlastní fotografii nebo kresbu, vložte latinské popisky s označením genitivu a rodu, každý takový obrázek by měl obsahovat nejméně 7 latinských slovíček, můžete posílat naskenované obrázky nebo použít grafický program, to už záleží na vás a vaší technické zdatnosti.  

- své dílo opatřete nejen svým podpisem, ale také prohlášením: Prohlašuji, že tento článek je mým vlastním dílem, který jsem napsal/a za použití uvedených zdrojů. Souhlasím s jeho zveřejněním v původní i upravené podobě na stránkách Latina-zdarma.cz . + Jméno a příjmení

- odešlete celý obrázek + svoji poštovní adresu, celé jméno na moji soukromou adresu jedlickovalenka@email.cz. Soutěžit může každý registrovaný uživatel stránek. Registrace je zdarma, k ničemu vás nezavazuje. Příspěvek označte heslem Parva rubra cuculla a zašlete jej do 4. 7. 2010 do 24 hodin.

Vylosovaný účastník obdrží zmiňované DVD.

Držím palce a přeju příjemný závěr školního roku. LJ

 

Přepis bublinkové nápovědy: